Kattene

begge mine katte er "genbrugskatte". Først kom Isa, Norsk Skovkat. Isa blev, sammen med 2 andre racekatte fjernet fra et hjem, hvor de boede under elendige forhold. Hun så forfærdelig ud i pelsen og veg tilbage, når man rakte hånden hen til hende. Efter 14 dages fred og ro besluttede hun sig til, at jeg nok var god nok, og i dag stortrives hun som muse- og rotte-jæger her på gården.


IsaIsa ligger og råhygger, men faren lurer lige oven over...


"...arrghh! Hvad er det for en ækel rotte? Lad mig komme væk!"

         
Rocky
Rocky er gammel Maine Coon avlsmatador, der nu er kastreret. Jeg fik ham da han var ca. 5 år gammel. Det tog kun Rocky 2 dage at flytte ind - han elsker hundene, Isa og i det hele taget enhver, der gider sige to ord til ham. Han er et rigtigt hyggedyr, der spinder som traktor ved den mindste lejlighed. Uheldigvis snorker han også temmelig højt! Rocky har også hurtigt vænnet sig til livet som gårdkat - han vil ud hver nat, uanset vejret. Det tog ham dog et års tid at lære at fange mus - noget Isa mestrede efter ganske få dage. Det hænger nok sammen med at Rocky er ekstremt klodset - han tramper, når han går og hopper han op i vindueskarmen ryger alt på gulvet!


Som man kan se, tilbringer Rocky meget tid med ren og skær magelighed! Det har dog ikke altid været idyl mellem ham og Isa - hun kastede et blik på det store dyr, da han ankom - lagde ørene fladt ned og hvæsede, og stak så af. Rocky smed sig ned på siden og spandt, hver gang, han så hende, men lige meget hjalp det. Det tog en hel måned før hun accepterede hans tilstedeværelse, og i dag er de rigtig glade for hinanden